Tandregulering for børn & unge

Sammen får vi smilet frem

Grundet Covid-19 er ventelisterne for tandregulering i Københavns Kommune desværre blevet ganske lange. Derfor har vi på Østerbro TandlægeCenter fået muligheden for at tilbyde vores hjælp. Derfor kan vi nu åbne dørene for kommunens unge borgere og hjælpe dem med at komme udenom de ærgerligt lange ventelister. Tilbudet er gældende for unge der allerede nu venter på behandling - altså bevillige behandlinger i Københavns Kommune.

På vores klinik på Hans Knudsens Plads 2 har vi alle de rigtige forhold til dig der leder efter vejledning og tryghed i dit tandreguleringsforløb. Vores dygtige specialtandlæge i tandregulering står klar til at guide dig frem til den helt rigtige løsning. Vi er så priviligerede at have både tandreguleringsafdeling og implantatafdeling på vores klinik på Østerbro, og derfor har vi mulighed for at skabe trygge rammer for dig når vi sammen starter forløbet. Vi har mulighed for at tilbyde forløb der matcher netop dine behov og krav, hvad end det skulle være med fast apparatur (også kendt som togskinner), usynlige togskinner, eller med den usynlige bøjle Invisalign.

Hos os har vi åbent for dig

Med vores åbningstider behøver vores gæster ikke tage fri fra skole eller arbejde. Vi har åbent 6 dage om ugen, og vi holder ikke ferielukket. Vi er her for dig, og vi vil altid gøre vores bedste for at skabe rammerne for at alle vores gæster oplever tryghed og ekspertise hver eneste gang de besøger vores klinik. 

Sådan booker du tid

Tilbudet er gældende for unge der allerede nu venter på behandling - altså bevillige behandlinger i Københavns Kommune. Bestil din tid ved at ringe direkte til os på +45 39 20 23 20