Tandlæge Skodsborg

Tandlæge i Skodsborg? – Tag et smut forbi De5smil

Effektivt tandeftersyn hos de5mil.dk Tandlæge De5smil ligger placeret på Østerbro, kun 20 minutters kørsel fra Skodsborg. Mange mennesker har tendens til at springe tandlægebesøget over for at spare lidt ekstra penge – men er du klar over, at dette kan resultere i en fordoblet skade både økonomisk og for dine tænder? Her hos os anbefaler vi, at du kommer regelmæssigt til tandlæge for at undgå, at huller eller andre skader udvikler sig. Vi tilbyder god behandling til billige priser.

MÅSKE HAR DU BRUG FOR OS UDEN AT VIDE DET ENDNU?

Dagligdagen er fyldt med fristelser, der kan skade dit tandsæt. Sodavand, slik, juice, frugt og andre søde sager er noget af det værste, du kan udsætte dine tænder for, og det kan faktisk resultere i store syreskader på tænderne. Men – vi er jo blot dødelige mennesker, og vi hos De5Smil er derfor bevidste om, at søde sager ikke kan undgås fuldstændigt. Til gengæld kan du forhindre, at de søde sager gør skade på dine tænder, ved at give dem omhyggeligt pleje. Vi har derfor 3 følgende råd til, hvordan du bedst muligt forebygger syreskader:

  • Få jævnlige tandeftersyn – her hos De5smil tilbyder vi tandeftersyn til billige penge, som gør dig opmærksom på, hvis der skulle være fare på færde
  • Spis sundt, sukkerfrit tyggegummi – det kan faktisk være med til at fjerne bakterierne
  • Brug tandtråd – og brug det hver dag

VI ER DER FOR DIG

For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig trygge – det er også vigtigt, at du kan få fat i os, når du har brug for os. Vi holder derfor åbent mandag til lørdag og giver tillige muligheden for akut behandling, hvis det virkelig brænder på. I sådanne tilfælde bestræber vi os på at give dig behandling samme dag inden for vores åbningstider. Kig dig omkring på vores hjemmeside og få et indblik i, hvad vi kan tilbyde – vi kan helt sikkert tilbyde noget, som ville gavne dine tænder også? Så tag et smut forbi os på vej hjem fra arbejde eller måske inden shoppeturen på lørdag og få den behandling, som netop dit tandsæt har brug for. Vi ligger placeret lige ved tog- og busstation samt tilbyder gratis parkering til vores kunder – nu er der ingen undskyldninger for ikke at passe på sine tænder.