Tandlæge Rungsted

De5smil – dygtig og billig tandlæge nær Rungsted

implantater

Søger du en tandlæge i Rungsted, men har endnu ikke fundet én som passer til dine behov? De5Smil er placeret på Østerbro, kun 25 km. fra Rungsted og tilbyder professionel behandling til billige penge. Hos os sætter vi en ære i at gøre dit tandlægebesøg til en positiv oplevelse, og ved hjælp af et professionelt og servicemindet team samt top moderne udstyr er dette ønske muligt at imødekomme. Kom et smut forbi og se, hvad vi kan tilbyde dig.

VELPLEJEDE TÆNDER GIVER FLOTTE SMIL

Hvad bedre findes der end et flot smil? Her hos De5Smil vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du kan opnå det perfekte smil. Vi har et bredt udvalg af behandlinger og tilbyder alt lige fra simpel tandrensning til mere omfattende behandlinger som kirurgi eller laserbehandling – du kan altså bruge os, uanset hvad din efterspørgsel skulle dreje sig om. Akutte problemer som tabte fyldninger eller tandpine kan forekomme, og her er det vigtigt, at du kan søge hurtig hjælp, hvis du skal føle dig tryg. Derfor tilbyder vi akut tandlægehjælp, hvor vi så vidt muligt tilbyder behandling samme dag.

Tag et kig på siden under ”behandlinger” og få et nærmere indblik i de forskellige behandlinger, som vi kan tilbyde.

EN TANDLÆGESTOL BEHØVER IKKE AT VÆRE FORBUNDET MED SKRÆK

Vi ved godt at en tandlægestol ofte er forbundet med noget ubehageligt. Rodbehandlinger, kirurgi og implantater har sjældent vakt positive følelser i kroppen. Det kan dog være en nødvendighed med behandlinger som disse, da opretholdelse af en god mundhygiejne er vigtigt for at undgå sygdomme i tænderne. Af denne grund er det vigtigt for os at ændre den negative opfattelse, som mange har omkring et tandlægebesøg, til noget positivt. Hos De5Smil gør vi en stor indsats for at gøre tandlægestolen til et behageligt sted at være, og ved hjælp af et team bestående af medmenneskelige og professionelle tandlæger samt topmoderne udstyr er vi i stand til at levere smertefrie behandlinger hver eneste gang. Hos os behøver du altså ikke at føle dig utryg – så kom et smut forbi De5Smil og få en behagelig oplevelse eller kontakt os og hør nærmere.