Tandlæge Nørrebro

De5smil – god, omhyggelig tandlæge nær Nørrebro

Tand krone behandling samme dag

Søger du en kompetent, omhyggelig tandlæge på Nørrebro, så er De5smil et rigtig godt valg. Vi holder til på Østerbro, ikke langt fra Nørrebro. Her værdsætter vi alle og sætter pris på, at vi kan få lov til at hjælpe dig gennem en tryg og behagelig tandbehandling uden smerter. Vi vægter forholdet mellem kunde og tandlæge højt, og derfor vil du altid blive behandlet af den samme tandlæge. Vi tror på, at vores gode resultater blandt andet skyldes denne tilgang. Vi viser omsorg for dig og dine tænder. De5smil vil altid gøre det bedste for dig.

DEN BEDSTE TANDBEHANDLING

Det er så vigtigt, at dine tænder får den rette behandling. Og det kan De5smil tilbyde dig. Vi er specialiserede inden for en række områder og søger hele tiden ny viden omkring eksisterende og nye behandlingsformer. Vores tandlæger sætter en dyd i at følge med tiden for at kunne tilbyde vores kunder den allerbedste behandling. Moderne udstyr og professionelle hænder gør din oplevelse hos De5smil behagelig og tryg. Vores kyndige specialiserede personale er vant til at udføre laserbehandlinger, rodbehandlinger, paradentosebehandling, tandeftersyn, tandrensning og meget mere.

VI FINDER RODEN TIL DIN TANDLÆGESKRÆK

Hvis du tøver med at besøge os, fordi du har haft dårlige oplevelser med at gå til tandlæge på Nørrebro tidligere, så bliv dog ved med at læse her. Hos De5smil forholder vi os seriøst til din tandlægeskræk. Vi undersøger, hvad roden til tandlægeskrækken kan skyldes, lokaliserer og eliminerer problemet nænsomt – ligesom når vi foretager en rodbehandling af tanden. Ved hjælp af forskellige behandlingsmetoder som eksempelvis akupunktur og visning af film under behandlingen, skaber vi et afslappet miljø, hvor du glemmer, at du sidder i tandlægestolen.

Du vil altid gå fra De5smil med et smil på læben.