Tandlæge Nærum

De5smil – god tandlæge i nærheden af Nærum

Tandrensning
Søger du tandlæger i Nærum? De5Smil ligger kun få km væk fra Nærum og tilbyder den bedste behandling til billige penge. Vi garanterer professionelle og smilende personale, som garanterer god behandling af dit tandsæt. Lær vores dygtige personale at kende under fanen ”personale” og få et indblik i, hvad vi er i stand til at gøre for dig.

VI VIL SE DIT SMIL

Derfor bestræber vi os på at give dig den bedste oplevelse, der kan bringe smilet frem. Vi har vores patienter for øje uanset hvad, vi foretager os, og derfor har vi forsøgt at lette hele den proces, du skal gennemgå, når du skal besøge din tandlæge:

GOD RÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at reducere skader i munden ved hjælp af vores dygtige team, der har alt den nødvendige viden der skal til for at give dig de bedste råd til, hvordan du kan passe på dit tandsæt. Du kan faktisk reducere din tandlægeregning betydeligt ved regelmæssigt at gå til tandlæge – derfor anbefaler vi her hos De5Smil, at du booker regelmæssige tandlægetjek. Vi garanterer at give dig de bedste råd med på vejen, som gør, at lige netop dit tandsæt får den bedste pleje.

SAMME TANDLÆGE HVER GANG

Du skal føle dig tryg hos din tandlæge. Derfor lægger vi stor værdi i, at du får den samme tandlæge hver eneste gang – på den måde ved du, at din tandlæge kender dig og dit tandsæt og vil således være i stand til at give dig den bedste behandling. Hvis du har præferencer i forhold til valg af tandlæge, skal du endelig gøre os opmærksom – det er dine tænder, derfor imødekommer vi også specifikke præferencer.

INGEN VENTETID

Hos os hader vi også at vente – derfor har vi sørget for aldrig at overbooke, hvilket gør os i stand til altid at holde os til tidsplanen.

EN GOD OPLEVELSE

Er du nervøs, eller har brug for særlig omtanke? Så fortæl os om det. Vores største ønske er at give dig en behagelig oplevelse, og vi tilbyder derfor bl.a. film under behandlingen og akupunktur for at løsne spændinger og nervøsitet. Gør os opmærksom på dine bekymringer, så hjælper vi dig så godt vi kan.