Tandlæge Klampenborg

De5smil – god, erfaren tandlæge i nærheden af Klampenborg

fast protese

Bor du i Klampenborg eller omegn og mangler en god, erfaren tandlæge med fokus på kvalitet og tandbehandling uden smerter, så er De5smil et fantastisk valg. Vi holder til tæt på Klampenborg. Hos os er mange kompetencer inden for tandbehandling og -pleje samlet ét sted, og vi udfører alle former for behandlinger. Ud over selvfølgelig tandrensning og -retning tilbyder vi eksempelvis også fast protese, implantater, kirurgi, rod- og laserbehandling osv. Vi prioriterer altid høj faglighed i form af specialister og den bedste kvalitet i alle vores tandbehandlinger.

EN TRYG OG BEHAGELIG TANDLÆGE OPLEVELSE HVER GANG

For os handler det om, at du og din familie skal opleve et tandlægebesøg så behageligt som muligt. Derfor er vores professionelle team også ekstra opmærksom på at afhjælpe tandlægeskræk og den ubehag, forbundet med tandlægestolen, som du måske oplever. Vi arbejder for eksempel med beroligende metoder som akupunktur og prøver at fjerne fokus lidt fra selve behandlingen ved at vise film imens. Vi ser det som vores fornemste opgave, at du føler dig tryg og behagelig hos os, og at du hver gang går tilfreds fra vores tandlægeklinik – ikke langt fra Klampenborg.

EN MODERNE TANDLÆGEKLINIK

For at vi kan sikre vores patienter den bedste behandling af høj kvalitet fra start til slut, har vi selvfølgelig investeret i markedets bedste teknologiske udstyr. Og vores kompetente tandlægeteam afprøver hele tiden nye metoder og teknikker for at optimere klinikken og gøre tandbehandlingen og -plejen endnu bedre for vores patienter, som hver gang er i fokus.

TANDBEHANDLING AF HØJ KVALITET. VI BYDER DIG VARMT VELKOMMEN

Vi har stor fokus på god rådgivning, behandling udført af kompetente tandlægespecialister og ikke mindst den gode tandlægeoplevelse hver gang.

Så søger du en dygtig, omhyggelig tandlæge i Klampenborg, kan du allerede nu booke en tid hos De5smil online. Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen i vores klinikken – hos os får du alle informationer om dine mange behandlingsmuligheder.