Tandlæge Indre by

De 5 smil – tandlægespecialister tæt på Indre By

Tandrensning

Bor du i Indre By og er på jagt efter en dygtig, omhyggelig tandlæge, er De5Smil det helt rigtige sted for dig. Du finder os på Østerbro, ikke langt fra hjertet af København. Vores imødekommende personale modtager dig med et smittende smil, der gør, at du vil føle dig tryg. Vi mener, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.

PROFESSIONELT TANDLÆGETEAM

De5smil udgør et professionelt team, der udfører behandlinger af højeste kvalitet. Vi har mange patienter fra Indre By, og af behandlinger kan vi tilbyde alt fra knivskarp kirurgi til imponerende implantater. Fra tiltrængt tandrensning til perfekte paradentosebehandlinger. Den nyeste teknologi, gode behandlinger og tilfredse kunder kendetegner vores tandlægeklinik. Vi søger hele tiden mere og ny viden, der kan dygtigøre os yderligere.

SUNDHED – HELT IND TIL RODEN

Din sundhed gælder også dine tænder. Dem skal du tygge med, smile med og leve med resten af dit liv. Det kræver, at du behandler dine tænder godt og sætter ind der, hvor de har brug for kærlig behandling. Det vil De5smil hjælpe dig med. Når vi giver dig et tandeftersyn, sikrer du sundheden for dine tænder. Vi hjælper dig med at holde øje med dine tænders sundhed, og hvis du plejer og passer dem godt, kan du undgå store uventede økonomiske udfordringer. Efter et cafebesøg i Indre By kan du hurtigt og let få udført et tandeftersyn hos os bagefter. Så mangler du en god, erfaren tandlæge tæt på Indre By, så book en tid online eller ring til os.

EN MODERNE, SMERTEFRI TANDBEHANDLING

Hos De5smil har vi en moderne tilgang til det ”at gå til tandlæge”. Her tager vi din tandlægeskræk alvorlig, og sammen arbejder vi med at få den bekæmpet. Vi tilbyder akupunktur og udarbejder øvelser, der kan få dig til at slappe af, når du modtager en tandbehandling af vores kyndige personale. Under din tandbehandling kan du se en film med vores 3D-briller, hvilket har til formål at flytte opmærksomheden væk fra tandlæge-situationen.

Vi glæder os til at se dig hos De5smil.