Tandlæge Hørsholm

De5smil – god og billig tandbehandling nær Hørsholm

Tandrensning

Er du på jagt efter tandlæger i Hørsholm? Tandlægerne De5smil holder til på Østerbro, mindre end en halv times kørsel fra Hørsholm. Her i klinikken har vi fokus på, at du som kunde får den bedste behandling af dine tænder. Vi har et stærkt personale, som består af både tandlæger og specialister. Dette gør os i stand til at give dig lige netop den behandling, som dine tænder har brug for.

Så skal du alligevel på shoppetur til Østerbro, så skift dit besøg hos tandlæge Hørsholm ud med et besøg hos De5smil og få et hurtigt og billigt tjek af dine tænder.

TANDLÆGE I HØRSHOLM BEHØVER IKKE AT VÆRE EN DYR OPLEVELSE

Her hos De5smil er vi ikke ude på at tømme din pengepung, når du skal på besøg hos tandlægen. Derfor har vi sørget for overkommelige priser for de behandlinger, hvor vi selv fastsætter prisen. For størstedelen af vores behandlinger, er vi dog ikke i stand til selv at fastsætte prisen, men vi har alligevel sørget for at give dig de bedste økonomiske muligheder ved at tilbyde finansiering og lånemuligheder. Her tilbyder vi blandt andet rentefrit lån i helt op til 1 år. Husk også, at hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark tilbydes tilskud – du kan læse nærmere om det hele under fanen ”priser” og finde den løsning som passer bedst til dig.

HØRSHOLM TANDLÆGE – VI KLARER DET OGSÅ PÅ ØSTERBRO

Et besøg hos tandlægen kan for mange være en skræmmende oplevelse. Her hos os lægger vi en stor værdi i, at du får en god og tryg oplevelse. Vores dygtige personale vil få dig til at føle dig godt tilpas, når du sidder i tandlægestolen. Alt vores personale er uddannet og nøje udvalgt, så vi er i stand til at give dig den bedste vejledning, der gør dig i stand til at passe godt på dit tandsæt.

Få en god oplevelse hos De5Smil – vi tager i mod patienter fra mange forskellige byer. Du er altid velkommen, hvad enten du efterspørger en behandling, et simpelt tjek eller blot et godt råd.