Tandlæge Hellerup

De5smil – den bedste tandlæge i nærheden af Hellerup

fast protese

Søger du en erfaren, behagelig tandlæge i Hellerup, er De5Smil et godt valg. I bus er vi kun placeret 10 min fra Hellerup. Vi tilbyder alle former for tandbehandling: eksempelvis tandrensning, behandling ved knækkede tænder, tandimplantater, laser og mere komplekse kirurgiske indgreb, når tænderne kræver lidt mere. Og alle vores behandlinger udføres af dygtige tandlægespecialister. Det er vores fornemste opgave at tilbyde både dig og din familie en god, tryg oplevelse på vores tandlægeklinik i nærheden af Hellerup.

MODERNE TANDBEHANDLING OG -PLEJE

For at sikre dig den bedst mulige tandbehandling sørger vores tandlægeteam altid for at være up to date med den nyeste teknologiske viden inden for tandlægefaget, og vores klinik er indrettet med markedets bedste udstyr. Hos De5smil kan du være sikker på en professionel behandling af højeste standard og kvalitet.

SMERTEFRI OG BEROLIGENDE TANDBEHANDLING. ALTID EN TRYG SERVICE

Patienten sættes altid i centrum under hele behandlingsforløbet hos De5smil. Og lider du fx af tandlægeskræk, er vores klinik uden tvivl også det helt rigtige valg for dig. Vores tandlægeteam har nemlig særligt fokus på og stor erfaring med patienter med denne form for angst og utryghed, og vi gør derfor alt, hvad der skal til for at gøre behandlingen så behagelig, tryg og smertefri som muligt. Vi arbejder eksempelvis med akupunktur og film under behandlingerne, som kan få dig til at slappe helt af og fjerne fokus. Vi tager os altid tid til den enkelte patients behov og ønsker. Så hos os kan du roligt sætte dig i tandlægestolen.

TEAM MED HØJ FAGLIGHED OG FOKUS PÅ DEN GODE TANDLÆGEOPLEVELSE

Vores personale byder dig varmt velkommen til din De5smil tandlæge ikke langt fra Hellerup. Book en tid online med det samme, vi glæder os til at se dig og give dig en god tandlægeoplevelse.