Tandlæge Gentofte

De5smil – god, erfaren tandlæge nær Gentofte

fast protese

Er du på jagt efter en dygtig, omhyggelig tandlæge i Gentofte, er De5smil et rigtig godt valg. Med bus holder vi til kun 25 minutter fra Gentofte, og vi har altid stor fokus på den enkelte patient. Vores tandlæger behandler mange forskellige patienter hver dag, og deres store erfaringsgrundlag gør dem til eksperter inden for en lang række områder.
Disse områder omhandler både rodbehandlinger, kirurgiske indgreb samt tandrensning, tandretning og tandblegning. Samtidig giver De5smil altid fagligt velfundrede råd og vejledning i, hvordan du skal passe på dine tænder – og hvad du selv kan gøre for at sikre dine tænders sundhed i fremtiden. Vi søger altid efter ny viden, der kan dygtiggøre os endnu mere inden for vores lange liste af specialiseringsområder.

TANDLÆGE MED PERSONLIGHED

Hos De5smil vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og skaber trygge, faste rammer. Du vil altid blive behandlet af den samme tandlæge, hvilket gør, at du kommer til at kende din tandlæge. Dette skaber tryghed. Hvis du førhen ikke har fundet det særligt tiltalende at komme til tandlæge i Gentofte, så besøg De5smil. Vi tager din tandlægeskræk seriøs og arbejder med at fjerne den ved hjælp af afspændingsøvelser, italesættelse af frygten og akupunktur. Desuden tilbyder vi at vise film under din behandling, så dit fokus trækkes væk fra selve behandlingen.

VI ER DER, NÅR DU HAR BRUG FOR OS

”Av!” Du har netop fået en bold i hovedet under lørdagens fodboldkamp på Gentofte Stadion, der har resulteret i en knækket tand. Hvad gør du? Du ringer til De5smil, for ved akut-opståede situationer bestræber vi os på at få en tid til dig på klinikken så hurtigt som muligt. Desuden tilbyder vi lange åbningstider og åbning om lørdagen. Samtidig holder vi ikke lukket i ferierne.

Så står du og mangler en tandlæge i Gentofte eller omegn, så er De5smil en moderne tandlægeklinik, der tilpasser sig kunderne.
På gensyn, vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i vores tandlægeklinik – ikke langt fra Gentofte.