Tandlæge Frederiksberg

De5smil – billig tandlæge nær Frederiksberg

Effektivt tandeftersyn hos de5mil.dk

Bor du på Frederiksberg og har brug for en god, billig tandlæge, er De5smil et godt valg. De5smil er placeret kun få kilometer fra Frederiksberg, og her har vi altid fokus på den gode tandlægeoplevelse, de bedste resultater og billige behandlingspriser, alle kan være med til. Blandt tandlæger på og nær Frederiksberg vil du hos os altid møde et smilende, dygtigt personale, når du træder ind ad døren.

TANDBEHANDLING PÅ ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Vores professionelle tandlægeteam udfører behandlinger på et meget højt fagligt niveau. Vi søger altid efter den nyeste viden, der sikrer, at du hos os altid får den mest kvalificerede behandling, der er tilgængelig på markedet. Ingen behandling er for stor eller lille for De5smil. Det betyder, at vi tilbyder alt fra implantater, rodbehandling og paradentosebehandling til tandrensning, tandeftersyn og tandblegning.

FRA TANDLÆGESKRÆK TIL EN GOD OPLEVELSE

Hvis du lider af tandlægeskræk, vil et besøg hos tandlægen normalt fremprovokere svedperler på panden, få pulsen til at stige og hårene på armene til at rejse sig. Vi er nogle af de få blandt tandlæger på Frederiksberg, der arbejder særligt seriøst med din tandlægeskræk. Vi gør din oplevelse til en behagelig en af slagsen. Med visning af film under behandlingen er formålet at få dig til at glemme, hvor du er, og fjerne din forventning om at et besøg hos tandlægen er forbundet med noget negativt. Vi tilbyder også akupunktur, og gennem dialog og øvelser får vi dig til at slappe af og gør besøget hos os til en behagelig, rolig oplevelse. Vi får dig til at føle dig godt tilpas i tandlægestolen – hver gang.

FLEKSIBILITET

Hos os er dine behov i fokus. Vi ved, at det er nødvendigt i nutidens samfund at være fleksible; derfor har vi lange åbningstider, og du undgår lange ventetider. Vi overbooker nemlig ikke og er derfor altid klar til at modtage dig, når du har bestilt tid. Det kan du gøre online eller ved at ringe til os. Vi har mange patienter fra Frederiksberg og omegn, så søger du gode, billige tandlæger på Frederiksberg, er De5smil det rigtige sted for dig. Vi glæder os til at se dig i vores klinik.