Tandlæge Charlottenlund

De5smil – tandbehandling af høj kvalitet nær Charlottenlund

fast protese

Bor du i Charlottenlund og har brug for en dygtig, behagelig tandlæge, der altid sætter patientens behov i fokus, er De5smil det helt rigtige tandlægevalg. Vi holder til på Østerbro, kun 15 min. i bus fra Charlottenlund. Vores klinik er topmoderne, og vi ønsker, at du hos os altid skal få en behagelig, omhyggelig og høj faglig tandbehandling.

Vores dygtige tandlægespecialister følger nøje med i den teknologiske udvikling og afprøver løbende nye metoder og teknikker. Vi anvender naturligvis også kun veldokumenterede materialer i vores behandlinger, og vores klink råder over markedets bedste udstyr.

DEN GODE TANDLÆGEOPLEVELSE FRA START TIL SLUT GØR FORKSELLEN

Hos De5smil mener vi, det altid handler om god rådgivning udført af de mest kompetente specialister og selvfølgelig den gode oplevelse, der bringer smilet frem. Vi investerer i alle vores patienter, og hos os er patientens behov altid i fokus.

Vi har mange patienter fra både Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg og omegn, så søger du også en tandlæge i fx Charlottenlund, er De5smil et oplagt valg.

TRYG SERVICE OG ALTID SMERTEFRI TANDBEHANDLING

Hos De5smil gør vi ekstra meget for, at et tandlægebesøg ikke behøver at være forbundet med smerter og utryghed. Derfor tester vi også alle vores nye patienter for tandlægeskræk, så vi sikrer os, at du altid får en god, tryg oplevelse af din tandbehandling hos os og kan overskue at komme igen. Vi arbejder endvidere med gode, beroligende metoder, eksempelvis akupunktur, der kan få dig til at slappe helt af og slippe for spændingerne, og film under behandlingen, som kan være med til at fjerne fokus fra selve behandlingen. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og velinformeret under hele din tandbehandling hos os.

EN KLINIK MED MANGE BEHANDLINGER

Vores klinik råder over tandlæger og tandplejere med flere forskellige specialer, så du kan få den behandling, du lige præcis står og mangler. Vi udfører alt lige fra et regelmæssigt, grundigt tandeftersyn til mere komplicerede behandlinger: implantat, kirurgi osv. Vi sikrer dig altid den bedste kvalitet – og til en fair pris.

Så bor du i Charlottenlund og omegn og mangler den bedste tandlæge, så book en tid online allerede nu og vær sikker på en god tandlægeoplevelse.