Tandlæge Amager

De5smil – dygtig tandlæge tæt på Amager

Tandrensning

Søger du en god og erfaren tandlæge på Amager eller i nærheden, vil vores kompetente personale hos De5smil tage godt i mod dig med et smil. Vi holder til på Østerbro, ikke langt fra Amager, og vi prioriterer hver kunde lige højt.

VI KLARER ALLE TANDBEHANDLINGER

Ingen behandling er for stor for vores tandlæger, der er specialiseret inden for en lang række behandlingsområder: lige fra rodbehandlinger, implantater, laserbehandlinger og paradentosebehandlinger til retning og rensning af tænderne – blot for at nævne nogle af vores kompetencer. De foretages alle på baggrund af den førende teknologiske viden inden for de enkelte behandlingsområder. Så leder du efter en dygtig, moderne tandlæge Amager, er De5smil er godt valg.

EN BEHAGELIG ATMOSFÆRE I ET TRYGT MILJØ

Vi gør vores ypperste for, at dit tandlægebesøg bliver behageligt hver gang. Det vil du mærke allerede første gang, du træder ind i vores varme lokaler, hvor du vil blive modtaget af vores kyndige personale. Undervejs vil du blive informeret om, hvad der kommer til at ske. Du vil altså ikke blive udsat for ubehagelige overraskelser, men i stedet kan du læne dig tilbage, lukke øjnene og vide, at du er i trygge hænder.