Hvis I endnu ikke har haft fornøjelsen af at møde vores nye kollegaer på klinikken, kommer her en lille introduktionHvis I endnu ikke har haft fornøjelsen af at møde vores nye kollegaer på klinikken, kommer her en lille introduktion;

Mathias Dall, tandlæge:

Mathias har i sine ferier og fritid det seneste år lavet tænder i Rhawanda, som frivillig tandlæge for organisationen “Tandlæger Uden Grænser”. Hans daglige gang er nu på Østerbro TandlægeCenter, med spidskompetencer som almindelig tandbehandling, behandling af børn og fjernelse af visdomstænder.

Maja Dalgaard, Tandplejer:

Århusianske Maja er uddannet fra Århus Tandlægehøjskole og for nylig flyttet til København for at arbejde på Østerbro TandlægeCenter. Maja kommer du til at besøge under dine indkaldelser ved regelmæssig undersøgelse, da Majas spidskompetencer er eftersyn, tandrensning og paradentosebehandlinger.

Maria Bang, Receptionist:

Når du ringer ind til Østerbro TandlægeCenter, vil du få Maria i røret. Maria er fra Ålborg og flyttet til København for 2 år siden. Så, har du brug for praktiske informationer eller bestilling/aflysning af tid, så kan du ringe til Maria på tlf. 39202320.

Julie Jakobsen, Klinikassistent:

Julie er vores hjælpende hånd på klinikken og er under uddannelse som klinikassistent på Københavns Tandlægehøjskole.