Er du ked af at have skæve tænder? Så er du bestemt ikke alene. Faktisk vælger flere og flere voksne at få lavet en tandregulering for at få smilet og selvværdet tilbage. Det er nemlig aldrig for sent at få rettet tænder. I dag er mere end tre millioner mennesker verden over blevet behandlet med metoden Invisalign – en usynlig tandreguleringsmetode, der er både nem og stort set smertefri.

Rebekka på 26 år fik bøjle på

Har du overvejet det, men er ikke så vild med tanken om togskinner? Det var blogger på EuroWoman, Rebekka Vera, heller ikke indtil for få år siden. Hun er 26 år og havde aldrig forestillet sig kombinationen af at arbejde i modebranchen og gå med bøjle. Alligevel overskyggede ønsket om et flot smil de mange indre barrierer. Og da hun fandt metoden Invisalign, var det nu eller aldrig – og den beslutning er hun i dag glad for.

Rebekka Vera valgte metoden Invisalign, som vi på Østerbro TandlægeCenter også tilbyder som behandling. Der er imidlertid stadig rigtigt mange mennesker, som aldrig har hørt om mulighederne med behandlingen. Så overvejer du at få rettet tænderne, vil vi helt klar anbefale at læse Rebekka Veras blog her.

Rebekka Vera fortæller om hele forløbet, om hverdagen med bøjle som 26-årig, om tilvænningen, om at gå i byen og mundhygiejnen med bøjle. Hun anmelder også metoden – ud fra egne erfaringer. Og den er heldigvis lige så god, som den vi oplever blandt vores egne patienter.

Optimal tandretning
Invisalign er optimal til tandretning af mindre tandbevægelser til mere komplekse tilfælde.

  • Du har for mange tænder og alt for lidt plads i kæben
  • For stort mellemrum mellem tænderne
  • Krydsbid: Når tænder i eksempelvis overmunden ved bider på indersiden af tænderne i undermunden.
  • Dybt bid: Når tænderne i overmunden overlapper tænderne i undermunden
  • Underbid: Når undermunden stikker ind foran fortænderne.

Ingen smerter
Behandlingen med Invisalign er ikke smertefuld. Nogle vil opleve lettere ubehag i form af en trykkende fornemmelse, når de sætter en ny skinne i. Det er normalt og forsvinder i løbet af nogle dage.

De fleste behandlinger varer mellem 9 og 18 måneder, men afhænger af behandlingens kompleksitet. Behandlingen kræver en særlig uddannelse.

Få mere viden, test dit smil og læs flere anmeldelser på Invisalign.dk

På Østerbro TandlægeCenter er vi kvalificerede i at behandle patienter med Invisalign.