Inman Aligner er den perfekte løsning for trangstillede og skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og billigere end andre bøjlesystemer. Med den patenterede Inman Aligner bliver dine fortænder nænsomt skubbet ind i den rigtige position i løbet af ganske få uger. De fleste behandlinger tager mellem 6-16 uger, og da bøjlen er aftagelig passer Inman Aligner nemt ind i en aktiv livsstil.

Inman Aligner

Hvad er en Inman Aligner?

Inman Aligner er en enkel og aftagelig bøjle, der bruges til at rette skæve fortænder hurtigt og sikkert. Den er ideel som enkeltstående behandling, men kan også med fordel bruges til at rette tænder inden andre tandbehandlinger iværksættes, som f.eks. plast eller tynde porcelænsfacader.

Hvordan virker den?

Inman Aligneren er udstyret med moderne nikkel-titanium (NiTi) fjedre, der via to modsat rettede buer nænsomt presser tænderne ind i en optimal position. De super-elastiske NiTi fjedre gør, at Inman Aligneren kan rette fortænderne hurtigt og effektivt med en nænsom, kontinuerlig kraftpåvirkning.

Billedet herunder viser effekten af de to buer, der presser på fortænderne,indtil de er lige.

Imman aligner

Hvor lang tid tager behandlingen?

De fleste behandlinger er overstået på 6-16 uger. Efter en undersøgelse, kan vi give dig et realistisk bud, på din behandlingstid.

Hvad involverer behandlingen med Inman Aligner?

Bestil en tid hos os. Her kan vi afgøre, om netop du er egnet til behandling med Inman Aligner.
Aftryk tages for fremstilling af din individuelle Inman Aligner.
Inman Aligneren prøves ind og afleveres.
Brug Inman Aligneren 16-20 timer per dag
Eftersyn hos din tandlæge hver 2.-3. uge.
Som ved enhver anden tandregulering anbefales det at tænderne holdes på plads efter endt behandling. Til dette formål bruges ofte en lille tråd, der sættes fast bag på tænderne og/eller en aftagelig natskinne.
Ring endelig til os, hvis du overvejer denne behandling, eller har spørgsmål.