Mange ved måske ikke dette om os. Her på Østerbro TandlægeCenter har vi faktisk en Invisalign afdeling, med tilknyttede tandlæger og tandplejer, specialiseret i behandlingen.

Har du egentlig hørt om Invisalign? Hvis ikke, så læs med her;

Invisalign er en usynlig tandretning/tandregulerings metode, der blev stiftet i 1997 af Align Technologic. Den har de seneste år banet sig vej til Skandinavien og skabt sig stor popularitet i Danmark. Med sin næsten usynlige skinne, gør Invisalign de gamle ”togskinner” til skamme, da behandlingen nu til dags både er hurtigere og mere effektiv end tidligere løsninger.

Ved hjælp af 3D computerteknologi, kan din tandlæge vise dig det på skærmen, så du visuelt kan se dine tænders positioner som de er nu før behandlingen. Samt resultatet af din Invisalign behandling når den er afsluttet. Det vil sige, at vi rent faktisk viser dig, hvor perfekte dine tænder kan blive. Inden du er gået i gang med behandlingen – det gør vi også fordi, det giver dig som patient en kæmpe motivation til at gennemgå behandlingen og kunne glæde sig til slutresultatet.

Få rettet tænder med en usynlig skinne fra invisalign

HVORDAN FOREGÅR DET SÅ?

Først skal du til en regelmæssig undersøgelse hos vores tandlæge, der vil bedømme processens varighed og behandlingens endelige udslag, samt give dig al den nødvendige information du behøver.
Dernæst, hvis du vælger at starte behandlingen, designer vi en speciel Invisalign skinne til din over-og undermund, som er fremstillet af stærk, medicinsk termoplastisk materiale. Skinnerne vil være helt gennemsigtige og sidde meget tæt over tænderne.

Du får tildelt et antal skinner over en længere periode, som vil skabe det færdige resultat, hvis man følger de informative behandlingstrin. Ved hvert trin, udleveres et sæt skinner, som du skal gå med dagligt i en eller to ugers tid. Alt efter hvilken type skinne du ønsker – Invisalign skinnerne vil derved flytte tænderne ved at lægge et kontrolleret, men effektivt tryk på tænderne, mod den ønskede position.

Når behandlingen først er kørende og behandlingen går som den skal. Vil besøgene hos din tandlæge til check være mindre tidskrævende og du behøver derfor ikke sætte meget tid af til dine tider i stolen. Dog vil besøgene forekomme hver 4. Til 6. uge, så din tandlæge kan følge med i, at processen skrider frem som den skal.

HVOR OFTE SKAL SKINNERNE BÆRES?

Hele tiden, hver dag og hver nat – på nær når du spiser, drikker og børster tænder.

ER BEHANDLINGEN SMERTEFULD?

Du mærker næsten ikke noget ubehag de første dage af et nyt behandlingstrin. Du vender dig hurtigt til skinnernes lille pres på tænderne. Det gode ved det er, at når det trykker, så virker det – og bare rolig, den trykkende fornemmelse forsvinder i løbet af et par dage.

Få rettet tænder med en usynlig skinne hos Østerbro tandlægerne

KAN INVISALIGN OGSÅ FJERNE MELLEMRUM MELLEM TÆNDERNE OG KAN JEG FÅ ET BREDERE SMIL?

Ja – det kan Invisalign. Det er faktisk ret nemt. Men kontakt os lige først og få en tid så vi kan se, om behandlingen er det rette for dig eller der er en nemmere/billigere løsning.

tandretning før og efter behandling med usynlig skinne - østerbro tandlæge

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLINGEN?

Det kommer selvfølgelig an på hvor stor en ændring dine tænder skal udsættes for. Typisk vil en Invisalign behandling vare mellem 6-18 måneder. Oftest kan din tandlæge give dig et mere specifikt svar efter undersøgelsen.

Har du andre spørgsmål vedrørende Invisalign behandlingen, er du velkommen til at ringe ind på klinikken på tlf. 39202320, eller sende os en mail på info@de5smil.dk.

Invisalign bruges af over 3 millioner mennesker der ønsker lige tænder