Mange har samme opfattelse af tandlægebesøg: Det er dyrt og det er smertefuldt. Til dels er der også en vis sandhed i det, men det kommer jo af problemer med mundhygiejnen. Måske børster du ikke tænderne korrekt, eller måske glemmer du at bruge tandtråd? Det sker for de fleste danskere og deraf opstår den negative opfattelse af tandlægebesøget.

Men den bedste forsikring mod dyre tandlægeregninger og smerter er, at egentlig ret simpelt; gå regelmæssigt til tandlægen. For eksempel, hvis et hul får lov til at udvikle sig og gå ned i nerven, kræver det en rodbehandling. Prisen på en rodbehandling svinger meget og kommer an på hvilket tand der er tale om, og hvor slemt det står til.

At have styr på dine tænder nu, nedsætter risikoen for at miste dem senere i livet. Konsekvenserne af for dårlig mundhygiejne og for stor mellemrum mellem tandlægebesøgene, forværrer problemerne i din mund, og kan ende ud i nedsat tyggeevne, læspen og ekstra slid på de resterende tænder.

Tal med din tandlæge om, hvor tit der er behov for besøg og check, så du altid er ajour og kan derved forhindre små problemer i opløbet, inden de både giver smerter i mund og pengepung.

Hvis du er i tvivl om dine tandlægebesøg er ofte nok, er du velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig.