Tandregulering for børn og unge

Tandregulering får smilet frem igen

På vores klinik på Hans Knudsens Plads 2 har vi alle de rigtige forhold til dig der leder efter vejledning og tryghed i dit tandreguleringsforløb. Vores dygtige specialtandlæge i tandregulering for børn og unge, står klar til at guide dig frem til den helt rigtige løsning.

Vi er så priviligerede at have både tandreguleringsafdeling og implantatafdeling på vores klinik på Østerbro, og derfor har vi mulighed for at skabe trygge rammer for dig når vi sammen starter forløbet.

Vi har mulighed for at tilbyde forløb der matcher netop dine behov og krav, hvad end det skulle være med fast apparatur (også kendt som togskinner), usynlige togskinner, eller med den usynlige bøjle Invisalign.

Tandregulering er altid åben

Med vores åbningstider behøver vores gæster ikke tage fri fra skole eller arbejde. Vi har åbent 6 dage om ugen, og vi holder ikke ferielukket. Vi er her for dig, og vi vil altid gøre vores bedste for at skabe rammerne for at alle vores gæster oplever tryghed og ekspertise hver eneste gang de besøger vores klinik. 

Sådan booker du tid

Tilbudet er gældende for unge der allerede nu venter på behandling - altså bevillige behandlinger i Københavns Kommune. Bestil din tid ved at ringe direkte til os på +45 39 20 23 20

 

tandregulering for unge og børn hos østerbro tandlægeklinik