Ingen behøver gå med en generende løs protese, som gør det svært at tygge. En løs protese giver blandt andet besvær med at tygge et æble, som vi ved kræver noget af tænderne.

Fast tandprotese eller gebis giver højere livskvalitet

Mange synes det er besværligt at gå med en løs protese. Nogle mister appetitten, når de oplever, at de begrænses, fordi der er mad, de ikke længere kan tygge. Det forringer livskvaliteten markant hos mange.

Fastgørelse af løs protese

Det har den moderne implantat-teknologi nu en god løsning på – også uden at man behøver at kassere sin eksisterende protese og investere i en helt ny.

På Østerbro TandlægeCenter har vi vores egen implantatklinik, hvor vi kan sætte din protese fast med implantater, så du igen kan tygge i alt, hvad du har lyst til.

Protesen har et tryklås-system som klikkes fast i kæben med fire implantater i overmunden og to i undermunden. Økonomisk er det en meget fordelagtig løsning.

 

Fordelen for dig med en fast tandprotese eller gebis:

– Du fjerner de mange ulemper ved en løs protese

– Du kan spise som dengang, du var ung

– Også patienter over 90 år har fået glæde af at få en fast protese. Alderen er helt uden betydning for et flot resultat.

Behandlingen er naturligvis smertefri med bedøvelse. Man kan i langt de fleste tilfælde spise helt normalt med det samme.