Ny teknologi giver helt nye muligheder for at erstatte problemtænder og genetablere et flot smil. Tandimplantater er specialistarbejde. På Østerbro TandlægeCenter har vi vores egen implantatklinik med et stort antal tandimplantater i København bag os.

Genetabler et flot smil med tandimplantater i København

Alt efter om du mangler en, flere eller alle tænder, kan man påmontere en krone eller en fast bro. Tandimplantater i København kan være et gebis, en bro eller nye tænder.

 

Links til hvis du mangler:

Titaniumrod og ny flot krone

Et implantat er en titaniumindsats, der erstatter roden af en manglende naturlig tand som en ‘kunstig tandrod’. Implantatet sættes fast i kæbeknoglen, hvor det skal vokse fast, så man kan lave en tanderstatning.

Ved behandlingen bliver man bedøvet som ved almindelig tandbehandling. Implantatskruen sættes i, hvor den gamle tandrod har siddet. Når implantatskruen er vokset fast i kæben, kan man montere en porcelænskrone, en bro eller fastgøre en løs protese.

Fordelene ved behandlingen:

– Genetablering af manglende tænder giver bedre selvværd og tyggefunktion.

– Proteser kan sættes fast, så du kan tygge et æble igen.

Sådan foregår det

 1. Forundersøgelse
  Vi laver en forundersøgelse af din tænder og taler om de mulige løsninger og de økonomiske rammer. I Enkelte tilfælde er der store fordele ved først at CT-scanne din kæbe og tandsæt.

 2. Udskiftning af en eller flere tænder.
  Efter forundersøgelsen isættes et eller flere nye titaniumimplantater i, hvor den gamle rod har været. Du bliver bedøvet og oplever derfor ingen smerte.

  I nogle tilfælde kan vi sætte den nye flotte tand fast på implantatet, når det skrues i. I andre situationer må vi lave en midlertidig tand i hærdet plastik. Du kan dog i langt de fleste tilfælde spise helt normalt med det samme.

 3. En ny fast bro
  Skal tre eller flere tænder skiftes, vil vi ofte kunne klare os med to titaniumimplantater i kæben, hvor broen så skrues permanent fast. Man undgår helt at slibe på nabotænderne, som er nødvendigt ved traditionelle broer.

 

Har du brug for en Akut tid, kontakt os.

Få dit smil tilbage med tandimplantater.

En tand på et implantat

Mangler du én enkelt tand kan denne erstattes med ét tandimplantat, hvorpå der via et forbindelsesled påsættes en enkelt krone.

Sådan foregår behandlingen

Som vist på billedet består en implantatbehandling af tre dele:

 1. Selve implantatskruen
 2. Forbindelsesleddet
 3. En individuelt fremstillet krone

step-1-2-3-britt

Til at starte med tages et røntgenbillede, hvor vi vil undersøge om det er muligt at foretage behandlingen. Såfremt det er tilfældet, aftales tid, hvor implantatet indsættes. Knoglen skal bruge 12 uger til at vokse sammen med implantatet, og derefter kan der, digitalt, tages et aftryk og fremstilles en krone.

I den mellemliggende periode kan du få en midlertidig tand på, så du kommer ikke til at gå uden tand på noget tidspunkt.

Behandlingen koster fra 16.000 kr. hvilket er en fordelagtig pris med alt inkluderet, såsom bedøvelse og røntgen.

Er du interesseret i behandlingen, er du velkommen til at ringe til os på telefon 39202320  for at booke en gratis forundersøgelse.

Tandimplantater – en nem og smertefri løsning

Er du træt af at have ubehagelige tandproteser, der skal tages ud og renses hver dag? Eller har du mistet flere tænder, og vil du gerne have et naturligt udseende og følelse tilbage? Så kan tandimplantater være løsningen for dig.

En ny fast bro – Tre eller flere tænder skiftes

Skal tre eller flere tænder skiftes, vil vi ofte kunne klare os med to titaniumimplantater i kæben, hvor broen så skrues permanent fast. Man undgår helt at slibe på nabotænderne, som er nødvendigt ved traditionelle broer.

Fastgørelse af protese – Alle tænder mangler

Mangler alle tænderne, kan man fastgøre en protese med to implantater i undermunden og fire i overmunden (læs mere under fast protese), så man får fornemmelsen af faste tænder og for eksempel kan spise et æble uden problemer.

Hos vores tandklinik tilbyder vi tandimplantater, der er en sikker og nem måde at erstatte mistede tænder på. Tandimplantaterne er fæstnet i kæben hvilket giver en naturlig følelse og muligheden for at spise alle typer mad uden begrænsninger.

Ved at vælge tandimplantater, slipper du også for de daglige rutiner med at tage dine tandproteser ud og rense dem. Tandimplantaterne vedligeholdes på samme måde som dine egne tænder, så du kan have et sundt og velplejet smil i årevis.

For at sikre den bedste behandling for dig, tager vi et digitalt aftryk af dine tænder og tandkød, så vi kan lave præcis den plan for placeringen af implantaterne. På den måde sikrer vi, at tandimplantaterne sidder korrekt og stabilt.

Smertefri behandling

Behandlingen af tandimplantater er smertefri, da vi selvfølgelig tilbyder bedøvelse under hele processen. Du vil kunne gå hjem med et smil efter behandlingen, og du kan forvente at genoptage dine daglige aktiviteter med det samme.

Vi tilbyder en gratis forundersøgelse, så du kan få en uforpligtende snak med vores dygtige tandlæger om, hvad tandimplantater kan gøre for dig. Her kan du også få svar på alle dine spørgsmål og få en præcis pris på behandlingen.

Behandlingen af et tandimplantat hos os koster samlet kr. 16.000, inklusiv røntgenbilleder og bedøvelse. Dette er en engangsudgift, da tandimplantaterne kan holde i mange år med den rette vedligeholdelse.

Fordelene ved behandlingen:

 • Genetablering af manglende tænder giver bedre selvværd og tyggefunktion.
 • Man sliber ikke på nabotænderne, som på almindelige broer.
 • Proteser kan sættes fast.

Hvis du vil vide mere om tandimplantater og hvad de kan gøre for dig, så book et gratis besøg hos os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.