Ny teknologi giver helt nye muligheder for at erstatte problemtænder og genetablere et flot smil. Tandimplantater er specialistarbejde. På Østerbro TandlægeCenter har vi vores egen implantatklinik med et stort antal tandimplantater i København bag os.

Genetabler et flot smil med tandimplantater i København

Alt efter om du mangler en eller flere tænder, kan man påmontere en krone eller en fast bro. Tandimplantater i København kan være et gebis, en bro eller nye tænder.

 

Fastgørelse af protese

Mangler alle tænderne kan man fastgøre en protese med to implantater i undermunden og fire i overmunden (læs mere under fast protese), så man får fornemmelsen af faste tænder og eksempel kan spise et æble uden problemer.

 

Titaniumrod og ny flot krone

Et implantat er en titaniumindsats, der erstatter roden af en manglende naturlig tand som en ‘kunstig tandrod’. Implantatet sættes fast i kæbeknoglen, hvor det skal vokse fast, så man kan lave en tanderstatning.

Ved behandlingen bliver man bedøvet som ved almindelig tandbehandling. Implantatskruen sættes i, hvor den gamle tandrod har siddet. Når implantatskruen er vokset fast i kæben, kan man montere en porcelænskrone, en bro eller fastgøre en løs protese.

 

Fordelene ved behandlingen:

– Genetablering af manglende tænder giver bedre selvværd

– Proteser kan sættes fast, så du kan tygge et æble igen.

 

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse og eventuel CT-scanning

Vi laver en forundersøgelse af din tænder og taler om de mulige løsninger og de økonomiske rammer. I nogle tilfælde er der store fordele ved først at CT-scanne din kæbe og tandsæt.

2. Udskiftning af en eller flere tænder

Efter forundersøgelsen skrues et eller flere nye titaniumimplantater i, hvor den gamle rod har været. Du bliver bedøvet og oplever derfor ingen smerte.

I nogle tilfælde kan vi sætte den nye flotte tand fast på implantatet, når det skrues i. I andre situationer må vi lave en midlertidig tand i hærdet plastik. Du kan dog i langt de fleste tilfælde spise helt normalt med det samme.

3. En ny fast bro

Skal tre eller flere tænder skiftes, vil vi ofte kunne klare os med to titaniumimplantater i kæben, hvor broen så skrues permanent fast. Man undgår helt at slibe på nabotænderne, som er nødvendigt ved traditionelle broer.

 

Har du brug for en Akut tid, kontakt os.