Et attraktivt smil giver større selvværd og lyst til at smile. På Østerbro TandlægeCenter rådgiver vi om tandblegning; hvor lyse dine tænder bør være, så de stadig ser naturlige ud.

Få et attraktivt smil – med korrekt tandblegning

Tandblegning af tænder fjerner misfarvninger fra tandemaljen fra blandt andet te, chokolade, cola, tobak, gamle fyldninger osv.

Behandlingen kan gøres på flere måder. Derfor anbefaler vi, at du får en undersøgelse, hvor du får råd og vejledning til behandlingen. Hos os får du altid en klinikkontrolleret tandblegning, som er helt uskadelig

Fordelen for dig

- Det er en nem og hurtig løsning

- Blegning af tænderne holder mellem et og fire år afhængig af dit forbrug af blandt andet kaffe og rødvin, og om du ryger.

Klinik eller hjemmeblegning

Der er to måder at få lysnet tænderne på:

- Den hurtige løsning med umiddelbar synlig effekt er en tandblegning på klinikken á en times varighed

- En mere grundig løsning med  professionel rådgivning kræver, at du bleger tænderne derhjemme. Her skal du sove med skinner på, som er lavet til over- og undermunden. Til hver skinne får du tre sprøjter blege-gel. Det bedste resultat af hjemmeblegning ser du efter 10-14 dage.

Nogle mennesker oplever større følsomhed i tænderne og irritation af tandkødet efter en tandblegning. Disse bivirkninger forsvinder dog hurtigt, når behandlingen afsluttes. Du kan selv reducere bivirkningerne ved at undgå citrusfrugter og syrlige læskedrikke, mens behandlingen står på. Behandlingen er ikke skadelig for tænderne.

Har du meget følsomme tænder under tandblegning behandlingen kan du booke tid til et tandeftersyn. Så er du sikker på at alt er i orden.

 

Har du brug for AKUT hjælp