Over 50 procent af den voksne befolkning lider af paradentose. En paradentose behandling med laser er mere effektiv, og giver meget mindre ubehag for dig som patient.

Effektiv paradentose behandling med laser

De fordele oplever du:

Paradentose er tandkødsbetændelse, som har spredt sig til væv omkring tandroden. Det kan betyde varigt tab af tandens rodhindefibre, som igen nedbryder knoglen. Tandkødslommen bliver dybere, og tanden eller tænder løsnes. Jo mere alvorligt fremskredent paradentosen er desto dybere bliver tandkødslommerne og risikoen for at miste tænder forøges.

I alvorlige tilfælde kan paradentose udvikle sig til hjerte-karsygdom, fordi bakterier og virus overføres via blodbanen til hjerte, hjerteklapper og blodårer.

Nyeste forskning viser, at laserbehandling er yderst effektiv til at bremse paradentose og genoprette tandsundheden. På Østerbro TandlægeCenter har vi stor ekspertise i laserbehandling af paradentose.

- Laser dræber de bakteriekulturer, der er årsag til problemerne

- Mindre ubehag

- Kræver ingen/mindre bedøvelse

- Der skal normalt hverken skæres eller syes

- Ingen blødninger bagefter

- Ingen bivirkninger.

Hvordan opdager man paradentose?

Tandkødsbetændelse er meget almindeligt og viser sig ofte i en tidlig fase med blødende tandkød. Tandkødsbetændelse forsvinder med tandrensning og god mundhygiejne, men kan i nogle tilfælde kræve mere behandling.

Hvem rammes af paradentose?

Tandkødsbetændelse og efterfølgende paradentose er en af de hyppigste sygdomme. Paradentose opstår oftest hos personer i alderen 30-40 år.

Hvad kan forsage paradentose?

  • Har dårlig mundhygiejne
  • Ryger
  • Er arveligt disponeret
  • Har sygdomme som f.eks. diabetes
  • Har nedsat immunforsvar
  • Lider af stress

Bløder dit tandkød eller har du ofte smerter ved tænderne, kontakt Østerbro tandlægeCenter og få fundet ud af hvad der er galt. Kom hellere en gang for meget end en for lidt, du har kun et sæt tænder. Pas på dem.