reception hvor du kan bestille behandlinger

Behandlinger

Smertefri behandlinger udført af dygtige specialister. Herunder kan du se de forskellige behandlingsformer med mulighed for tilskud fra Sygeforsikring danmark.

SMERTEFRI- OG BEROLIGENDE TANDBEHANDLING

Rigtigt mange tror, at det gør ondt at gå til tandlægen. Men det er en myte. For selvfølgelig laver vi smertefri behandling.

På Østerbro TandlægeCenter vil gerne give dig en god oplevelse. Derfor tester vi alle nye patienter for tandlægeskræk. Testen hjælper os til at give dig en god oplevelse af behandlingen fra start til slut og gør behandlingerne nemmere at overskue for dig i fremtiden.

Vi arbejder desuden med metoder, som virker beroligende. Det kan være akupunktur, der kan få dig til at slappe af eller gør, at du slipper af med din spændingshovedpine. Vi viser desuden film under behandlingen, som stimulerer dine sanser positivt og fjerner fokus fra behandlingen.

CENTER FOR MODERNE TANDPLEJE

Østerbro TandlægeCenter vil gerne være et center for moderne tandpleje, som altid har åbent.

Vi har fokus på god rådgivning, behandling udført af specialister og den gode oplevelse – for det bringer i sidste ende smilet frem, når der ikke er mere tandpine.

Østerbro TandlægeCenter har speciale i paradentose, kirurgi, implantater, æstetik og tandregulering for voksne m.m.

Hos Østerbro tandlægerne har vi kort eller ingen ventetid. Så ring til os eller book en tid og få ordnet det som driller. Er det længe siden du har været til tandlæge, vil et tandeftersyn og nogle billeder være en god start.

Husk vi har åbent om lørdagen for alle jer der ikke kan nå en tandlægetid i hverdagen.