Er problemet tandpine, ømhed, tabte fyldninger, en knækket tand eller lignende, så ring med det samme til klinikken. Vi bestræber os altid på at finde en tid til dig samme dag.

Brug for at komme akut til tandlægen?

Er problemet tandpine, ømhed, tabte fyldninger, en knækket tand eller lignende, så ring med det samme til klinikken på 39 20 23 20

Vi bestræber os altid på at finde en tid til dig samme dag. Vi åbner klokken 8.00 mandag til fredag og kl. 8.30 lørdag. Vi har ofte længe åbent. Der kan forekomme ventetid.

Opstår noget akut uden for klinikkens åbningstid henviser vi til Københavns Tandlæge Vagt på telefon +45 35 38 02 51.

Ved behandlingens afslutning udskrives regning i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, der er baseret på kontant betaling. Betaling kan foregå kontant, med Dankort, kreditkort, mobilePay, Forbrugsforeningens kort ligesom vi tilbyder fordelsagtige finansieringsmuligheder.

Hos Østerbro TandlægeCenter ønsker vi at yde den højeste service, og derfor har vi herunder udarbejdet en komplet liste over alle akut tandlægevager i Danmark. Akutlisten over tandlægevagterne i hele Danmark holdes løbende ajourført her på siden med blandt andet adresse og kontaktoplysninger.

FÅ AKUT HJÆLP FRA TANDLÆGEVAGTERNE